Kosten bouwtechnische keuring woning (met NHG-bijlage) € 395,-- (incl. btw)

Kosten VvE keuring en bouwtechnische keuring appartement (met NHG-bijlage) € 425,-- (incl. btw)

Wat is een NHG?
De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) wordt verstrekt door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen voor woningen met een hypotheekbedrag van maximaal € 245.000. Het is de naam van de garantie die u kunt krijgen als u een lening afsluit voor het kopen of verbouwen van een woning. Hiermee staat het Waarborgfonds garant voor de terugbetaling van uw hypotheek(bedrag) aan de geldverstrekker. Vaak wordt er voor de afsluiting gevraagd naar een bouwkundige keuring middels het NHG model.

Bouwkundige keuring middels het NHG model?
De rapportagevorm is voorgeschreven en wordt vastgelegd in een door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen erkend rapport. VvE keuring levert de rapportages aan als inlage bij het uitgebreide bouwtechnische rapport.